Descobreix com FortiFlora pot ajudar a les mascotes a mantenirse felices i saludables

29-04-2024
Si ets aquí, és perquè segurament et preocupes pel benestar intestinal dels peluts. És per això que avui volem parlar-te de PURINA® PRO PLA® FortiFlora®, un probiòtic provat científicament que pot marcar la diferència en la seva salut gastrointestinal.

FortiFlora no és només un altre suplemento probiòtic. És una fórmula recolzada per més de 9 anys d'experiència en la ciència innovadora dels probiòtics, dissenyada per a promoure les defenses naturals de les mascotes i minimitzar els trastorns gastrointestinals causats per l'estrès, canvis en l'alimentació i l'ús d'antibiòtics.







Alguna de les situacions més comuns que FortiFlora pot solucionar són:

· Gossos o gats amb poca gana

· Femta tova o flatulències a causa de canvis en el seu entorn o rutina

· Dificultats per a adaptar-se a noves llars

· Gana capritxosa

· Cadells que estan canviant les dents i els costa menjar el seu aliment sec

· Trastorns digestius a causa de tractaments amb antibiòtics


Els beneficis de FortiFlora són múltiples: estabilitza la femta tova, afavoreix als bacteris beneficiosos i fomenta un sistema immunitari fort. A més, el seu format en pols és molt saborós, la qual cosa pot ajudar a estimular la gana de les mascotes més exigents.

Cada sobre de FortiFlora conté una composició única amb un cep de bacteris beneficiosos que han demostrat mantenir una funció intestinal saludable i reforçada en gossos i gats de totes les edats.

Com funciona FortiFlora? És simple. L'intestí tant de gossos com de gats alberga milions de bacteris, i mantenir un bon equilibri entre les beneficioses i les perjudicials és fonamental per a la seva salut. FortiFlora aporta bacteris beneficiosos vius, ajudant a reequilibrar l'intestí dels nostres amics de quatre potes i afavorint un sistema immunitari fort durant els períodes d'estrès.

Així que, si estàs buscant una solució efectiva per a problemes gastrointestinals en gossos i gats, o simplement vols promoure la salut intestinal i el benestar general dels peluts, FortiFlora és la resposta que necessites! Ajuda a mantenir a les mascotes felices i saludables amb PURINA® PRO PLA® FortiFlora®.
TORNAR A NOTÍCIES